Wat ga jij allemaal doen?

In deze allround functie ben je alleen of samen met collega’s dagelijks op pad voor het installeren van lichtreclames, gevelreclame, reclamemasten, bewegwijzering en maatwerk lichtprojecten. Daarnaast wordt je ook ingepland om deze installaties te onderhouden, of voor het opheffen van storingen aan installaties en het uitvoeren van technische opnames t.b.v. de realisatie van deze installaties.

Je dag start met het op tijd aanwezig zijn in het begin van de ochtend op de project locatie. Jullie melden je aan bij de klant en leggen in het kort uit hoe jullie de (de)montage gaan aanpakken. Daarna stellen jullie de hoogwerker op en zorgen dat het werkgebied veilig is. Eerst moet een bestaande reclame gedemonteerd worden. Vervolgens treffen jullie de voorbereidingen voor de nieuwe lichtreclame waarna deze conform de meegeleverde technische tekeningen wordt gemonteerd. Als laatste worden de kabels aan de binnenkant van het pand aangesloten op de reeds bestaande voorzieningen. Je maakt enkele foto’s voor in het projectdossier en de lichtinstallatie wordt opgeleverd.

Op de terugweg wordt je gebeld door de montageplanner, want er is een storing gemeld die met spoed opgelost moet worden. Je ontvangt de relevante gegevens, bij aankomst op de locatie sta je de klant te woord en begint met het structureel uitsluiten van de oorzaken. Uiteindelijk vindt je het probleem en weet de storing te verhelpen door te improviseren met de materialen die je in de bus hebt liggen. Eenmaal terug bij het bedrijf, draag je de werkbonnen en opleverdocumenten over aan de montageplanner, bespreekt de storing met de projectleider en vul je de bus voorraad en laad je de elementen voor het volgende project.

Met wie ga je dit doen?

Binnen MSI-Sign Group is een team van monteurs verantwoordelijk voor de installatie van diverse projecten. Dat zijn vaak meerdere projecten per dag, waarbij doorgaans een project door een team van 2 monteurs wordt uitgevoerd. Daarnaast hebben wij de beschikking tot een groot netwerk met zelfstandige monteurs die ingeleend worden. Je hebt regelmatig contact met de montageplanner wie verantwoordelijk is voor de planning. Ook heb je dagelijks contact met de projectleiders. Zij zorgen ervoor dat een project gepland wordt, de juiste voorbereidingen zijn getroffen en dat het project soepel uitgevoerd en opgeleverd kan worden.

Tijdens de uitvoering van de montagewerkzaamheden val je onder de directe verantwoordelijkheid van de montageleider indien deze op dezelfde locatie gelijktijdig aanwezig. Hierbij geef je zelf geen direct leiding, maar wel begeleiding aan ingeleend montage personeel. Binnen de organisatie sta je onder de directe verantwoordelijkheid van de Manager Projects & Installation.

Wie ben jij?

– MBO niveau 3 (werk- en denkniveau), bij voorkeur in de technische richting
– Je bent woonachtig in de omgeving van Zaltbommel
– Tenminste enkele jaren ervaring als monteur of buitendienstmedewerker
– Je hebt kennis en ervaring met het installeren van elektrotechnische installaties
– Je hebt geen hoogtevrees en ziet het als een uitdaging om op hoogte te werken met behulp van hoogwerkers en manbakken
– Daarnaast is het lezen van technische tekeningen voor jou geen probleem
– Problemen zie je als een uitdaging en je probeert deze zelfstandig op te lossen
– Hoewel je soms met deadlines moet werken is veilig werken voor jou erg belangrijk en verlies je dit niet uit het oog.

Wat bieden wij jou?

– Je gaat werken bij de marktleider op het gebied van tankstation identificatie, lichtreclame- en bijzondere lichtprojecten
– In een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie
– Waarin volop ruimte is voor mensen met eigen initiatief
– Wij zijn een innovatieve organisatie met een informele en open cultuur
– Wij hebben prima arbeidsvoorwaarden, goede communicatie- en presentatiemiddelen en een pensioenregeling.

Interesse? Stuur je reactie via onderstaande button.